A-A+

De grootste site voor de bosbouw demonstraties in Europa

180 HA bos

200 exposanten

500 machines

40.000 bezoekers

Exposeer - veiligheid

TIJDENS DE MONTAGE- EN DEMONTAGEPERIODES

 • Voetgangers
  Tijdens de montage- en demontageperiodes is er voor voetgangers geen specifieke pas vereist. De organisator behoudt zich wel het recht voor om iedere persoon te controleren die zich op het terrein van Demo Forest wil begeven en om elke maatregel te treffen die hij nuttig vindt.
 • Voertuigen
  Elk voertuig dat op het terrein rijdt, moet wel over documenten beschikken waarin vermeld wordt welke toegang en uitgang gebruikt moet worden (toegangsplan voor de montage/demontage). De naam van de exposant en het standnummer moeten daarop duidelijk zichtbaar zijn. Dit plan zal u in juni samen met de bevestiging van uw stand ontvangen. Om de lanen niet te versperren, wordt er gevraagd om, als u gedaan heeft met laden of lossen, zo snel mogelijk naar het meest dichtbije parkeerterrein voor exposanten te gaan.

TIJDENS DE EXPOSITIEDAGEN

 • De toegang tot de stand/werf is verboden voor voertuigen. Deze moeten geparkeerd worden op de exposantenparkings. Om toegang te krijgen tot de parking en uw stand/werf, is uw toegangsbewijs exposant-bos vereist (deze wordt opgestuurd met de bevestiging van uw stand en/of kan u aanvragen d.m.v. het document "bestellen kaart".
 • De bevoorrading : u moet een speciale vergunning aanvragen om uw stand met uw eigen voertuig te mogen bevoorraden (tussen 08u00 en 09u00). Dat door middel van het document dat u hier kan downloaden.
 • Parkeren aan de stand u moet een speciale vergunning aanvragen met het document dat u hier kan downloaden.

Tijdens de openingsuren is het strikt verboden om zich op het expositieparcours te verplaatsen met een quad, motor of om het even welk ander gemotoriseerd voertuig, behalve als u beschikt over een dienstpas die door het organiserend comité werd uitgereikt.

VERZEKERINGEN

Naast de verzekering die de Organisator heeft afgesloten, moeten de expostanten-demonstratoren die aanwezig zijn op het demonstratieperceel bewijzen dat zij over een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid beschikken.

De expostanten-demonstratoren zijn verantwoordelijk voor alle schade die zij aan goederen en personen veroorzaken.

WETGEVING

De exposanten zijn verplicht om de geldende wetgeving inzake veiligheid op het werk na te leven. Download hier het Koninklijk Besluit over veiligheid op het werk.

Noodnummer

In geval van een ongeval, een incident of om eender welk ander voorval te melden, belt u naar het noodnummer +32 (0) 61 22 22 23 of 100 of 112.

 • 1. Deel volgende inlichtingen mee : Plaats van het incident (stand, plaatsbeschrijving,…)
 • 2. Beantwoord volgende twee vragen :
  • spreekt de persoon tegen u?
  • loopt de persoon?

Blijf in de buurt van het slachtoffer tot de hulpdiensten aankomen.

BEWAKING

Het terrein van de jaarbeurs zal 24u/24u door een erkende bewakingsfirma bewaakt worden en dit vanaf de zaterdag voor het begin van de jaarbeurs tot de volgende dinsdag om middernacht.

www.demo-forest.be Site map

Gerealiseerd door INTERMEDIATIC - Bijwerken van de informatie : Demo - Forest